EMPENTA PER LA FORMACIO, FORMACIÓ AMB EMPENTA!
EMPENTA PER LA FORMACIO, FORMACIÓ AMB EMPENTA!

Cursos on line acreditats

Disposem d'un ampli catàleg de cursos online de les àrees de sanitat, educació i seguretat (Atenció: l'àrea de Seguretat no està operativa encara. Informarem al respecte quan estigui disponible).


És destacable posar en relleu que aquesta oferta inclou cursos que són puntuables en tot el sistema nacional de salut i per a totes les comunitats autònomes i altres estan certificats per la Universitat Rei Joan Carles per a concursos, oposicions, borses de contractació, trasllats, etc .. . pel que són de màxim interès per a personal vinculat a aquests sectors.

Els Professionals als que van dirigits aquests programes de formació són:
  

Àrea de Sanitat:
• Personal Sanitari: Metges, Fisioterapeutes, Infermeria i Tècnics branca Sanitària (Laboratori, aux. Infermeria, Emergències Sanitàries, etc.)
• Personal No Sanitari: Personal de Gestió i Administracion, zeladors, personal Manteniment, Personal Bugaderia, Cuina, etc.

Àrea d'Educació:
• Personal vinculat al sector de l'Educació. Són cursos certificats i puntuables que amplien el barem de mèrits d'aquests professionals en les oposicions d'educació tant per a infantil, primària o secundària.

Àrea de Seguretat:
• Personal vinculat al sector de la Seguretat Privada (Encara no disponible).

 

Segueix-nos

a Facebook:

Empenta Formació

Avda Mas D'en Serra 114
08812 - Les Roquetes

San Pere de Ribes