COMPLIR AMB LA NORMATIVA ÉS OBLIGATORI
El reglament de la Unió Europea 1169/2011 sobre informació alimentària facilitada al consumidor exigeix a tots els establiments d'alimentació (restaurants, col·legis, bars, menjadors, fleques,
confiteries, empreses de menjars preparats, etc ...) que disposin d'informació obligatòria
per als consumidors relacionada amb la composició dels aliments que subministren, especialment informació sobre les substàncies utilitzades en la fabricació dels seus plats, productes, etc ...
que produeixen al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
- La
informació alimentària per al consumidor és per tant, obligatòria i ha d'acompanyar sempre als aliments subministrats (estant disponible i fàcilment accessible per als consumidors)
- La informació ha de reunir certs requisits, no pot oferir-se de qualsevol manera.
-
El responsable és l'empresa alimentària i de tenir en compte la presència d'aquestes substàncies, tant en l'elaboració dels seus plats / productes, com en altres productes adquirits de
tercers.
OFERIM UN SERVEI COMPLET
Li oferim un servei integral per a la gestió d'al·lèrgens i punts
crítics en hostaleria i alimentació, que:
- L'ajuda a complir amb la normativa obligatòria i evita
sancions a restaurants, bars, menjadors, confiteries, forns de pa ...
- Estableix la carta de l'establiment amb llistes d'ingredients i substàncies
al·lergògenes.
- Genera automàticament el control
d'al·lèrgens, incloent-ho en el pla general d'higiene i control de punts crítics, requerits per Sanitat.
- Li estalvia temps i permet una actualització permanent en canvis de plats, cartes,
menús ...
- Es personalitza amb la seva imatge corporativa
- Inclou Pla General d'Higiene i Control de punts crítics (PGH I APPCC)
-
El seu client podrà accedir a les fitxes de substàncies
al·lergògenes i intoleràncies, des del seu mòbil a través d'un codi QR.